Informatie

Je bent hier:

Praktische informatie

We starten om 8:00 weg bij Kasteel Maurick te Vught. De route volgt het fietspad Linie1629. Om 7:45 geven we een laatste wedstrijdbriefing. Wees dus op tijd aanwezig. Maximale looptijd is 6 uur. Om 14:00 gaat de ophaalbrug omhoog.

De Linie1629 Ultra is een 50k ultraloop voor ervaren marathonlopers. Je MOET goed getraind zijn, een paar marathons goed hebben uitgelopen en ERVARING op de langere afstanden hebben. De Linie1629 Ultra is grotendeels self supporting, met één refill bij de cheerzone op de 25k. We doen ons best om nog een tweede post te regelen, hierover later meer.
 
Je bent ZELF verantwoordelijk voor je veiligheid. De route gaat over een openbare fietsroute (Linie1629). Het parcours is dus niet verkeersvrij. Bij de start word je gecontroleerd op het meenemen van een telefoon voor noodgevallen onderweg. De Linie1629 Ultra wordt georganiseerd door vrijwilligers. Er is geen hulpteam en/of EHBO onderweg voor je. Het is een loop voor en door hardloopvrienden.
 
Onderweg verzorgen we twee waterpunten om je camelbak bij te vullen. Hier zullen geen wegwerp bekers aanwezig zijn, we vragen je dus om een opvouwbaar bekertje of camelbak mee te nemen waaruit je kan drinken.

Kortom: Goed trainen; goed voorbereid op weg; en het Genieten staat voorop. 
 
 

Sponsor startschot gezocht

Onze vrienden Bossche Schutterij willen graag het startschot verzorgen. Deze stichting bestaat geheel uit vrijwilligers, echter voor het vervoer van het kanon etc. vragen zij een onkostenvergoeding.

Het lijkt ons ultiem om, geheel in de stijl van de Linie 1629 geest, middels een kanonschot van start te gaan. Welk bedrijf helpt ons om dit te realiseren en krijgt een ultiem filmpje van een startschot bij het kasteel Maurick met meer dan 100 ultralopers over de ophaalbrug?