Informatie

Je bent hier:

Praktische informatie

Programma:
– 07:00 – 07:45: Inschrijving en ophalen van startnummers bij de startlocatie;
– 07:45 – 07:55: Welkomstwoord door de wethouders Erfgoed & Sport van Vught & Den Bosch;
– 07:55 – 08:00: Briefing door organisatie;
– 08:00: Officiële startschot gegeven door de Bossche Schutterij.

We starten om 8:00 weg bij Kasteel Maurick te Vught. De route volgt het fietspad Linie1629. Om 7:45 geven we een laatste wedstrijdbriefing. Wees dus op tijd aanwezig. Maximale looptijd is 6 uur. Om 14:00 gaat de ophaalbrug omhoog.

De Linie1629 Ultra is een 50k ultraloop voor ervaren marathonlopers. Je MOET goed getraind zijn, een paar marathons goed hebben uitgelopen en ERVARING op de langere afstanden hebben.
 
Je bent ZELF verantwoordelijk voor je veiligheid. De route gaat over een openbare fietsroute (Linie1629). Het parcours is dus niet verkeersvrij. Bij de start word je gecontroleerd op het meenemen van een telefoon voor noodgevallen onderweg. De Linie1629 Ultra wordt georganiseerd door vrijwilligers. Er is geen hulpteam en/of EHBO onderweg voor je. Het is een loop voor en door hardloopvrienden.
 
Onderweg verzorgen we twee waterpunten om je camelbak bij te vullen. Hier zullen geen wegwerp bekers aanwezig zijn, we vragen je dus om een opvouwbaar bekertje of camelbak mee te nemen waaruit je kan drinken.

Kortom: Goed trainen; goed voorbereid op weg; en het Genieten staat voorop.